måndag 18 april 2011

Podcast #5: Du var verkligen snygg i bikini!

Så var det dags för sista delen i podcastserien "Podden som vrider upp världen" om Haruki Murakamis roman. I detta femte avsnitt avrundar jag, Kafka på jobbet och A Fraction of the Web vårt samtal, sakligt och nyktert. (Märker ni skillnaden? Vi med...)

Avsnittet hittar ni här!

PS. Podcastandet är ett pågående experiment, berätta gärna vad ni tyckte fungerade och inte fungerade, vad ni önskar av oss i framtiden, osv. Vi har tyckt oss kunna konstatera att fem avsnitt om en och samma bok är lite för långt, speciellt med en sådan frustrerande läsning som Murakami visade sig vara. Håller ni med om det? Skulle ni hellre lyssna på enskilda podcasts om enskilda böcker? Kom gärna med idéer och uppslag, antingen som kommentarer på bloggen eller skicka e-post. DS.

5 kommentarer:

Dolly sa...

Ja, fem avsnitt är för mycket, men att diskutera mitt i boken är intressant. Så på en mer normallång bok, på 300-400 sidor, skulle nog två avsnitt vara intressant i alla fall. Ett mitt-i-boken avsnitt och ett efter avslutad läsning.

Vore väldigt roligt om ni gör fler poddar, och inte bara samtidigt som P1:s bokcirkel.

Vettets väktare sa...

En i mitten och en i slutet - inte alls en dum idé! Tack för tipset, berömmet och att du lyssnar!

Lisa sa...

Det var jätteroligt att få lyssna! Ni har fin kemi mellan er. Tycker inte direkt att det var för mycket eftersom det var givande och underhållande lyssning, men visst är kommentaren ovan inte helt fel den heller.

Anonym sa...

Toppen! Ni tre är ett utmärkt tal. Tycker inte heller det blev för mycket. Funderade på om det vore kul att få några instick med fakta kring författarskapet, litteraturhistoriska referenser eller så - naturligtvis med bibehållen ton.

Vettets väktare sa...

Lisa - tack så väldigt mycket. Det känns ibland lite märkligt att folk faktiskt lyssnat, kul att höra!

Anonym - Tack, tack, tack, tack! Bra idé med faktainstick - vi behöver naturliga brytpunkter i programmet.